Nieuws

Workshop GelukAtelier

 Workshop GelukAtelier

blij varkentje met klavertjes vierHet is zover: de kick-off van het GelukAtelier met een leuke, interessante, inspirerende, onthullende en verbindende workshop! Het wordt een ochtend vol ervaringen, inzichten en handvatten om zelf meer GELUK in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een dummie bent op het gebied van GELUK of niet; dit wordt sowieso een workshop om gelukkig van te worden.

Wat is het? Een workshop “Hoe DOE jij Gelukkig?!”

Wil jij ontdekken wat JOU gelukkig maakt? Wil je meer energie voelen, vaker een gevoel van geluk ervaren, je geen speelbal van negatieve emoties meer voelen? Dan is deze workshop voor jou!

Wat levert het op? Na deze kennismakingsworkshop
Weet je wat helpt bij het ervaren van meer geluk
Heb je ervaren hoe je geluksmomentjes kunt creëren
Kun je een begin maken met vaker gelukkig zijn
Doe je kleine dingen die je daarbij helpen
Voel je wat je zelf kunt doen je gelukkig(er) te voelen
Ga je overal geluksmomenten herkennen
Wil je er over delen met anderen want geluk neemt toe als je het deelt

Wat gaan we doen? We benaderen GELUK van verschillende kanten, met feiten, ervaring, inzichten en humor. Dat doen we op een inspirerende plek in de buurt van Delft en sluiten af met een heerlijke gezonde Happy Sandwich.

Kom je ook?

Wanneer en waar

11 oktober in Alphen aan de Rijn
11 november in Zoetermeer
8 december in Delft

   

Tijdstip

inloop vanaf 9.00 uur  - start om 9.30 uur

Aansluitend

Happy Sandwich tot 13.30 uur

Investering

De investering voor deze kennismakingsworkshop is € 49,-
Dit tarief is uiteraard inclusief btw, materiaal en het arrangement.
 

Geluk nu al delen? 

Als je een vriend(in), collega, partner, familielid of bekende meeneemt is het een speciale prijs van € 89,- voor jullie samen.

Geluk in de buitenlucht
Birgit met het gelukspalet

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right

De "geluksworkshop" die ik vorige week heb gevolgd vond ik erg leuk en heeft mij weer veel nieuwe inzichten gegeven als het gaat om mijn persoonlijke geluk. De verhouding theorie en praktijk vond ik heel goed verdeeld. De sfeer was prettig en veilig om zowel je eigen ervaring als ook inzicht te kunnen delen. De locatie maakt het geheel af, prachtige natuur waar we ook oefeningen hebben in hebben gedaan. Bedankt, jullie zijn toppers!

Berzie Blomme

De workshop “Hoe doe jij gelukkig?” is een echte aanrader als je handen en voeten wilt geven aan je plannen om met dit onderwerp aan de slag te gaan.

In slechts enkele uren nemen Marieke en Birgit mij als deelnemer mee door de kleuren van het gelukspalet.

Zonder dat ik het besef maak ik aantekeningen waarmee ik aan de slag kan om mijn eigen gevoel van geluk te verhogen.

Aan het einde van de workshop, tijdens de lunch in het zonnetje, besef ik mij dat ik bewuster ben geworden het feit dat geluk voor een deel maakbaar is!

Ondanks alle kennis die ik op dit gebied al heb, voegde het voor mij aan waarde toe en kan ik deze workshop dan ook van harte aanbevelen. Energizer!

Daan Peschier

Gelukkig zijn; wie wil het niet? En ja, ik durf mezelf gelukkig te noemen.
Toch is het goed om daar af en toe bewust bij stil te staan. En vooral om concreet te benoemen: wat en hoe DOE je dan om gelukkig te zijn? Wat betekent dat voor jezelf en hoe ziet dat er uit? Deze workshop staat heel kernachtig bij deze vragen stil. De gebieden die van invloed zijn op jouw geluk ga je verkennen, ervaren en concreet benoemen. Dat wordt op een uitstekende wijze ondersteund met een goede balans tussen theorie en vooral zelf vertalen naar je eigen situatie. Na een paar uur herken je je weer in je eigen gelukspalet en heb je voor jezelf benoemd wat aandacht van jezelf vraagt. Ik heb het als een hele positieve check-up voor mezelf ervaren!

Ingrid

Bijna klaar…

Dank voor je aanmelding, we zijn bijna klaar.

We moeten je e-mailadres bevestigen om er zeker van te zijn dat jij degene bent die je heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Om het inschrijfproces te voltooien klik je op de link in de e-mail die we net naar je toe hebben gestuurd.

Interim Projectopdracht

(Interim) projectopdracht

We weten dat we iets in het beleid met duurzame inzetbaarheid van de medewerkers willen doen, maar wat is er dan te doen en hoe doen we dat?”

Ook voor (tijdelijke) ondersteuning bij het opzetten, invoeren en borgen van een vitaliteitsbeleid binnen een organisatie. Met name geschikt voor organisaties waar wel behoefte is aan een vitaliteitsbeleid maar waar geen ruimte of noodzaak is dit als functie of gedeeltelijk in te richten. Hiervoor draagt Factor V graag bij met expertise en ervaring in de vorm van een projectopdracht.

Voor vragen over tijdelijke (project)inzet of ondersteuning, neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Factor V via info@factorv.nl of op 06-25433348 of via het contactformulier (klik hier).

Advies Vitaliteitsmanagement

Advies vitaliteitmanagement

Duurzame inzetbaarheid van de medewerkers is een wezenlijk onderdeel van een vitale organisatie

Klinkt goed, maar hoe realiseer je dat medewerkers met energie en plezier aan het werk zijn, dat ze productiever en klantvriendelijker zijn omdat ze goed in hun vel zitten?

Door het betrekken van de verschillende belanghebbenden (bijvoorbeeld de HR afdeling, OR, personeelsvereniging, management en leidinggevenden) kun je structureel aandacht voor vitaliteit inrichten binnen de organisatie.

 

Workshops en Inspiratiesessies

Birgit Snelleman van Factor V adviseert graag hoe vitaliteitsmanagement binnen een organisatie ingebed kan worden. Dit kan op de volgende manieren:

  • Een inspiratiesessie Vitaliteit en Inzetbaarheid
  • Een workshop voor leidinggevenden: “Vitaal leidinggeven, hoe?”
  • Strategie sessie over vitaal inzetbaarheid voor de HR afdeling, OR en managementteams
  • Advies op maat voor een projectleider vitaliteits- en gezondheidsbeleid
  • Inwerken en begeleiding van een intern begeleider vitaliteit.

 

Om de uitgangspositie te bepalen is het uitvoeren van de VitaliteitsQuickScan zeer zeker aan te raden (zie onder Quickscan Organisatie in Balans). Met deze scan kunnen snel de verbeterpunten in kaart worden gebracht. Naar aanleiding van de uitkomst van de VitaliteitsQuickscan volgt een intake gesprek, neem gerust contact op met Birgit Snelleman van Factor V op info@factorv.nl of op 06-25433348 of via het contactformulier (klik hier).

Quickscan Organisatie in Balans

Quickscan Organisatie in Balans

In slechts 3 uur tijd de pijnpunten binnen de organisatie (afdelings- of teamniveau) inzichtelijk maken door de eigen medewerkers?

Dat kan! Met de Quickscan “Organisatie in Balans” ™ gaan de medewerkers zelf aan de slag om problemen inzichtelijk te maken, maar ook hoe deze problemen omgezet kunnen worden naar duurzame en breed gedragen oplossingen.

De Quickscan “Organisatie in Balans” ™ is een 5-dimensionale scan gericht op de factoren die samen de balans bepalen in iedere organisatie. De scan is organisatie-, afdelings- of teamniveau inzetbaar.

 

Wat levert de Quickscan op:

  • Bewustzijn van de ‘gezondheid’ van de organisatie;
  • Inzicht in de oorzaken van problemen binnen de organisatie;
  • Geen advies van buitenaf, maar inzicht van binnen uit;
  • Duidelijkheid over hoe de balans in de organisatie verbeterd kan worden;
  • Draagvlak onder de medewerkers omdat zij zelf de problemen en oplossingen aandragen.

Meer informatie

Een praktische methode om in een korte tijd (ca. 3 uur) met een groep van maximaal 12 personen aan de slag te gaan en bij de verschillende onderdelen van een organisatie stil te staan.

Voor vragen over deze nuttige en praktische Quickscan, neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Factor V via info@factorv.nl of op 06-25433348 of via het contactformulier (klik hier).

 

Contact

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wilt u een keer kennismaken? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier.