Proeverij Vitaliteit: ‘Een persoonlijk APK in 2 uur’

Rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Door de snelheid van leven en werken raken steeds meer mensen uit balans. Depressie, diabetes en overgewicht zijn enkele bekende gevolgen daarvan. Om “lekker in je vel” en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

 

Persoonlijke aanpak

Maar wat is nou die verantwoorde leefstijl? Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning belangrijke onderdelen zijn, maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Dus wat voor de één goed werkt, past helemaal niet bij de ander. Daarom is een persoonlijke aanpak essentieel.

Tijdens de ca 2 uur durende Proeverij Vitaliteit wordt er toegelicht en “geproefd” aan de onderdelen om zowel fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel als spiritueel in balans te komen en te blijven.  De spiegel die je je zelf voorhoudt naar aanleiding van deze persoonlijke APK heeft een langdurig effect én blijvende gedragsverandering tot gevolg.

 

Resultaat

Na afloop van deze Proeverij Vitaliteit:

  • helder op uw netvlies wat uw belangrijkste sleutelgebieden in uw leven zijn
  • uw persoonlijke balans in kaart gebracht
  • een persoonlijk actieplan gemaakt voor een nog betere balans in uw leven
  • geleerd hoe u zelf weer achter het stuur kunt kruipen van uw leven

Tijdens deze workshop werkt u op interactieve en praktische wijze aan uw eigen totaalbalans!

Op diverse data en locatie wordt deze Proeverij Vitaliteit via een open inschrijving georganiseerd, maar kan ook incompany worden aangevraagd.  Meer toelichting, informatie of het reserveren van deze workshop? Neem contact op met Birgit Snelleman van Factor V. Via mail: info@factorv.nl of op 06-25433348 of via het contactformulier (klik hier).