Workshop GelukAtelier

blij varkentje met klavertjes vierHet is zover: de kick-off van het GelukAtelier met een leuke, interessante, inspirerende, onthullende en verbindende workshop! Het wordt een ochtend vol ervaringen, inzichten en handvatten om zelf meer GELUK in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een dummie bent op het gebied van GELUK of niet; dit wordt sowieso een workshop om gelukkig van te worden.

Wat is het? Een workshop “Hoe DOE jij Gelukkig?!”

Wil jij ontdekken wat JOU gelukkig maakt? Wil je meer energie voelen, vaker een gevoel van geluk ervaren, je geen speelbal van negatieve emoties meer voelen? Dan is deze workshop voor jou!

Wat levert het op? Na deze kennismakingsworkshop
Weet je wat helpt bij het ervaren van meer geluk
Heb je ervaren hoe je geluksmomentjes kunt creëren
Kun je een begin maken met vaker gelukkig zijn
Doe je kleine dingen die je daarbij helpen
Voel je wat je zelf kunt doen je gelukkig(er) te voelen
Ga je overal geluksmomenten herkennen
Wil je er over delen met anderen want geluk neemt toe als je het deelt

Wat gaan we doen? We benaderen GELUK van verschillende kanten, met feiten, ervaring, inzichten en humor. Dat doen we op een inspirerende plek in de buurt van Delft en sluiten af met een heerlijke gezonde Happy Sandwich.

Kom je ook?

Wanneer en waar

11 oktober in Alphen aan de Rijn
11 november in Zoetermeer
8 december in Delft

   

Tijdstip

inloop vanaf 9.00 uur  - start om 9.30 uur

Aansluitend

Happy Sandwich tot 13.30 uur

Investering

De investering voor deze kennismakingsworkshop is € 49,-
Dit tarief is uiteraard inclusief btw, materiaal en het arrangement.
 

Geluk nu al delen? 

Als je een vriend(in), collega, partner, familielid of bekende meeneemt is het een speciale prijs van € 89,- voor jullie samen.

Geluk in de buitenlucht
Birgit met het gelukspalet

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right

De "geluksworkshop" die ik vorige week heb gevolgd vond ik erg leuk en heeft mij weer veel nieuwe inzichten gegeven als het gaat om mijn persoonlijke geluk. De verhouding theorie en praktijk vond ik heel goed verdeeld. De sfeer was prettig en veilig om zowel je eigen ervaring als ook inzicht te kunnen delen. De locatie maakt het geheel af, prachtige natuur waar we ook oefeningen hebben in hebben gedaan. Bedankt, jullie zijn toppers!

Berzie Blomme

De workshop “Hoe doe jij gelukkig?” is een echte aanrader als je handen en voeten wilt geven aan je plannen om met dit onderwerp aan de slag te gaan.

In slechts enkele uren nemen Marieke en Birgit mij als deelnemer mee door de kleuren van het gelukspalet.

Zonder dat ik het besef maak ik aantekeningen waarmee ik aan de slag kan om mijn eigen gevoel van geluk te verhogen.

Aan het einde van de workshop, tijdens de lunch in het zonnetje, besef ik mij dat ik bewuster ben geworden het feit dat geluk voor een deel maakbaar is!

Ondanks alle kennis die ik op dit gebied al heb, voegde het voor mij aan waarde toe en kan ik deze workshop dan ook van harte aanbevelen. Energizer!

Daan Peschier

Gelukkig zijn; wie wil het niet? En ja, ik durf mezelf gelukkig te noemen.
Toch is het goed om daar af en toe bewust bij stil te staan. En vooral om concreet te benoemen: wat en hoe DOE je dan om gelukkig te zijn? Wat betekent dat voor jezelf en hoe ziet dat er uit? Deze workshop staat heel kernachtig bij deze vragen stil. De gebieden die van invloed zijn op jouw geluk ga je verkennen, ervaren en concreet benoemen. Dat wordt op een uitstekende wijze ondersteund met een goede balans tussen theorie en vooral zelf vertalen naar je eigen situatie. Na een paar uur herken je je weer in je eigen gelukspalet en heb je voor jezelf benoemd wat aandacht van jezelf vraagt. Ik heb het als een hele positieve check-up voor mezelf ervaren!

Ingrid